Vores Servere


Performance servers fra Tyskland & Frankrig!

Vi mener det er vigtig at have en server som altid performancer fuldt ud. Derfor har vi altid 128 tick-rate på alle vores servere! Derved får du den hurtigste opdateringshastighed fra serveren. Så er du sikker på at dit skud bliver registreret lige præcis der, hvor du skyder.

Simpelt. Kraftfuldt. Stabilt.

Ingen overselling, bare top-notch performance. Tyske servere for bedste ydelse og routing!

Lav ping, høj ydeevne

Alle vores servere er udstyret med mindst 64 GB DDR4 ram, kraftfuld CPU samt gigabit netværk.

1-klik installation

Vi benytter enterprise datacenter til vores servere og vi benytter altid RAID for at sikre en mere stabil oplevelse samt driftsikkerhed.

Stabilitet

Vi monitorer alle vores servere og såfremt der sker problemer med en server, har vi altid en tekniker på arbejde, som er klar til at respondere.

24/7 support

Vores facebook er åbent 24 timer i døgnet og du kan snildt få hjælp, hvis din server skulle være nede eller have problemer.

Moderne og nemt gamepanel

Vi har fokus på dine behov og udvikler hele tiden nye funktioner som gør det lettere at administrere og vedligeholde din server med de nyeste opdateringer og plugins.

Administrer din server

Via Gamepanelet kan du let og hurtigst skabe dig et overblik, samt installere nye plugins og se hvor mange der har været på din server gennem den seneste tid.

Brugervenligt interface

Til højre kan du se et udsnit af vores Gamepanel, vi prøver at holde det overskueligt, men stadig med mange funktioner som hjælper dig med at vedligeholde din server.